Erdoğan, "Mahir Ünal arkadaşımıza Meclisimize, partimize ve ülkemize yaptığı katkılar için ediyorum. Kendisiyle farklı alanlarda yakın bir şekilde çalışmayı sürdüreceğiz” dedi. teşekkür TBMM'de partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açıklamalarının başında Mahir Ünal'a teşekkür etti.

AVM’de alışveriş yapan bir kadın kocasına tasma takıp gezdirdi! AVM’de alışveriş yapan bir kadın kocasına tasma takıp gezdirdi!

Salonda bulunan Ünal'ı onore eden Erdoğan, "Grup başkanvekilimiz Mahir Ünal'ın görevinden affıyla boşalan yere Özlem Zengin arkadaşımızı teklif ediyorum. Mahir Ünal arkadaşımıza Meclisimize, partimize ve ülkemize yaptığı katkılar için teşekkür ediyorum. Kendisiyle farklı alanlarda yakın bir şekilde çalışmayı sürdüreceğiz. Bu görevi üstlenecek Özlem Zengin kardeşimize muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ünal, geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş Uluslararası 8. Kitap ve Kültür Fuarı'nda cumhuriyetle ilgili çıkışı sonrasında grup başkanvekilliği görevinden ayrıldığını açıklamıştı.