Türkiye sigorta A.Ş’nin Kahramanmaraş yetkili acentesi ve  KMTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Beşen, Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Atilla Benli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye’de sigorta sektörünün çatı kuruluşlarından olan Türkiye Sigorta Birliği 1 Nisan 2022 tarihinde yaptığı Genel Kurul toplantısında Türkiye Sigorta A.Ş Genel Müdürü Atilla Benli Tek aday olarak girdiği seçimde güven tazeleyerek üçüncü kez başkan seçildi. Kurul toplantısında konuşma yapan Benli, “Ülkemizi geliştiren, dönüştüren dev projelerin güvencesiyiz. Tarımdan sanayiye, kuyulardan uydulara, yollardan köprülere tüm ekonomik faaliyetlerin arkasında sigorta şirketlerimizin teminatı var.  Söylemi ile sigorta sektörünün önemine yapmış olduğu vurgu taktir ile karşılandı.

Kahramanmaraş’ta Beşen Sigortacılık olarak yaklaşık 30 yıldır faaliyet gösteren, müşteri ilişkilerini en üst düzeyde tutarak özellikle Kahramanmaraş’ta sanayi tesislerine sigorta hizmeti sunan ve sektörde her dönem başarı çıtasını korumuş olan Mehmet Beşen son olarak Türkiye Sigorta A.Ş.’nin Kahramanmaraş Yetkili Acentesi oldu.

Mehmet Beşen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hem hayırlı olsun dileklerinde bulunmak hem de sektörün sorunlarını konuşmak üzere ziyaret ettiğini bildirdi.

IMEI kayıt harçları %6238 oranında arttı! IMEI kayıt harçları %6238 oranında arttı!

Beşen yaptığı paylaşımda; Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Atilla Benli’ye yapmış olduğu ziyarette şahsına gösterilen nezaket için Benli’ye teşekkür etti. Beşen’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Türkiye Sigorta A.Ş Genel Müdürümüz Sayın Atilla Benli Beye Türkiye Sigorta Birliği’nin 3. Kez Başkanlığına seçilmesi ile hayırlı olsun dileklerimi ve sektörümüz ile ilgili konularda istişare yapmak üzere ziyarette bulundum. Nezaketleri için teşekkürlerimi sunarım.”