Emeklilik yaşı değişecek mi? Emeklilik yaşı değişecek mi?

Vakıfbank'tan ihale yoluyla ev satışı! İşte detaylar...

VAKIFBANK, KAHRAMANMARAŞ’TAKİ DAİRELERİN SATIŞINI TAMAMLIYOR

Kahramanmaraş'ta müzayedeleri sona eren iki konutun satışının ardından Vakıfbank, her iki konut hakkında da kamuoyuna gerekli bilgileri verdi. Kahramanmaraş, Dedebaba ilçesi, Afşin ilçesinde ilk evini satışa çıkaran Vakıfbank, evin genişliğini 132 metrekareye çıkarırken; Oda sayısını 3 + 1 olarak açıkladı. Vakıfbank, bugün sona erecek olan bu dairenin alımı için başlangıç fiyatını açıkladıktan sonra fiyatı 129 bin TL olarak belirledi.

VAKIFBANK’IN KAHRAMANMARAŞ’TAKİ İKİNCİ DAİRESİ DE AYNI BÖLGEDEN SATIŞA ÇIKMIŞ BULUNUYOR

Kahramanmaraş'ta Vakıfbank'ın satışını tamamladığı ikinci dairesi de Afşin ilçesi Dedebaba Mahallesi'nde satılıktır. Başka bir daire ile aynı apartmanda yer aldığını öğrenilen bu dairenin 132 metrekare alana sahip 3 oda ve 1 salondan oluştuğu öğrenildi. Aynı şekilde Vakıfbank da bugün tamamlanacak bu dairenin başlangıç fiyatını 129 bin TL olarak belirledi.

VAKIFBANK, ÇANAKKALE’DEKİ DAİRE İÇİN DE SON GÜNLER UYARISI VERİYOR

Vakıfbank'ın bu hafta sunacağı son daire Çanakkale'de satılık. Vakıfbank Çanakkale İli, Çan İlçesi Karşıyaka Mahallesi'nde satılık daireyi ilan ettikten sonra dairenin bölgede bulunan apartmanda olduğunu açıkladı. 142 metrekarelik bu daire 3 oda 1 salon olduğu bilgisi sunuldu. Öte yandan Vakıfbank bu dairenin başlangıç fiyatını 900 bin TL olarak duyurdu.

Editör: Okebeli83 Okebeli83