AK Parti'den HÜDA PAR ziyareti! AK Parti'den HÜDA PAR ziyareti!

Anavatan Partisinde siyasete başlayıp Ak Parti’nin kurulmasıyla uzun yıllar Ak Parti saflarında siyaset yapan, Bahtiyar Murat Aras, yaptığı yazlı bir açıklama ile İYİ Partiye geçtiğini ilan etti.

24 Haziran 2018 genel seçimlerde AK Parti’den Milletvekili aday adayı da olan Aras, hafta sonu törenle resmen İYİ Partili olacak.

Koyla ilgili bir açıklama yapan Aras şunları söyledi;

“Kıymetli akraba, dost ve arkadaşlarım. Beni uzun yıllardır tanıyorsunuz . Hayatım boyunca kendimi başta bu güzel şehir Kahramanmaraş ve Türk Milleti’ne hizmet için yetiştirdim. Bugüne kadar aldığım tüm görevleri layıkıyla yapmaya çalıştım. 

2 Temmuz Cumartesi saat:17.00’de  Şekerdere’deki İYİ PARTİ İl başkanlığında yapılacak törenle  daha önce siyaset yaptığım dava arkadaşlarımla beraber  İYİ PARTİ saflarında görev yapmaya başlayacağım. Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu koşullarda, milletimizin kalkınması ve tekrar ayağa kalkması için tüm benliğim ve varlığımla çalışmaya söz veriyorum. Benim için çok önemli bu günde yanımda olmanız, beni mutlu edecektir. Hepinizi bekliyor, saygılar sunuyorum.

Her şey Kahramanmaraş, Her şey Türk Milleti için!

İYİ’ki varsınız! 

Sonunda İYİ’ler kazanacak!”