Başkan Güngör ile Ali Öztunç arasınd kanalizasyon yüzünden sert tartışma yaşanıyor.

 Sosyal medyadan, Elbistan'da kanalizasyonun Ceyhan Nehrine döküldüğünü paylaşan Ali Öztunç’a Hayrettin Güngör’den sert cevap geldi.

Öztunç yaptığı paylaşımında "Burası Elbistan. K.Maraş B.şehir Belediyesi o kadar beceriksizki şehrin kanalizasyonu Ceyhan nehrine dökülüyor. Elbistan’da doğan Ceyhan nehri doğduğu yerde kirletiliyor.Lafa gelince mangalda kül bırakmayan belediye başkanı, AKP’liler bu rezaletin hesabını sandıkta vereceksiniz." ifadelerini kullandı.

aty

“ATAN KARINCA ÇIKTI”

Bu paylaşım sonrası Hayrettin Güngör’de bir paylaşımda bulundu.

Başkan Güngör; “"Atom" diyorlardı, bildiğin "atan karınca" çıktı. Mağlubiyeti hazmedemedi bir türlü. Yalana yalan katıp yapılan her işe kör kaldı. Ali, o bölgenin çocuğusun. Sorunun çözümü için 325 Milyon ₺ Atıksu Arıtma Tesisi inşa ediliyor demek bu kadar mı zor ? Yakında açılışa bekleriz” dedi.

“MOLOZ HAYRETTİN”

Hayrettin Güngör’ün bu sert çıkışı sonrası Ali Öztunç yeni bir paylaşım yaparak şu açıklamada bulundu;

2018 seçimlerini en doğru tahmin eden şirketin anketi! İşte son dönemeçte partilerin oy oranı 2018 seçimlerini en doğru tahmin eden şirketin anketi! İşte son dönemeçte partilerin oy oranı

“Sen Kahramanmaraş’a gelmiş geçmiş en beceriksiz başkansın moloz o kadar zavallısınki partinin gençleri ve trollerinden medet umuyorsun. Bak sana açık çağrı, çık karşıma bütün Maraş izlesin. Hodri meydan moloz..

gyuuuu-1

Moloz Kahramanmaraş halkı seni de beni de bilir. Eğer cesaretin, yüreğin varsa gel senin istediğin TV’de Maraş’ı konuşalım. Köyleri, yolları, belediyeyi kimlerle yönettiğini, işçinin emekçinin hakkını nasıl vermedigini, yıktığın binanın molozunu herşeyi konuşalım.

rtr

Değerli Elbistanlı hemşerilerim; Ceyhan nehrine akan kanalizasyon görüntülerini paylaştıktan sonra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkanı Hayrettin Güngör arıtma tesisi açılışı yapacağım diye aklınca açıklama yapmış ve bana laf atmış. Yani diyorki Açılışa kadar bekleyin , açılışa kadar kanalizasyon nehre aksın. Bunun vizyonu bu kadar. Malum Kahramanmaraş merkezdeki binanın yıkımından sonra inşaatın molozu hala şehirde öylece duruyor. Kahramanmaraşlı hemşerilerim o moloz yüzünden ona artık moloz hayrettin diyorlar. Şimdi size soruyorum ; Elbistan kanalizasyonun Ceyhan’a akmasını hakediyor mu ?”

Editör: Okebeli83 Okebeli83