Anketlere göre AK Parti'nin seçimlerde büyük oy kaybedeceğini savunan Öztunç, iktidarın Kahramanmaraş'taki oy oranının yüzde 28-39 arasında olduğunu söyledi.

Öztunç, şöyle konuştu:

“Kahramanmaraş'ta yüzde 38-39 olan AK Parti, Türkiye'de yüzde 20'inin altına düşecektir göreceksiniz. Çok şükür milletimizin teveccühü bize var, şahsıma da var, partime de var. ve inşallah göreceksiniz en geç 10 ay sonra seçim olacak, sandıklar açıldığında göreceksiniz gerçekleri. Öyle çalmayla kalkamayacaklar bu sefer, yok öyle yağma, bitti o iş. Yerel seçimlerde gereğini yaptık çaldırmadık oyları.

Müge Anlı’da stüdyo buz kesti! Getirdin Suriyelileri yuvamızı yıktın Müge Anlı’da stüdyo buz kesti! Getirdin Suriyelileri yuvamızı yıktın

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili olarak, 27,5 yıl devlete hizmet etmiş olan, kişiliğiyle, kimliğiyle, hareketleriyle bilindik olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olmasını istiyorum. Ama kararı ben vermiyorum, kararı milletin masası, 6'lı masa, 6 lider verecek. 6 lider kimi derse, 'Hay hay, başüstüne' der çalışırız ve inşallah Kahramanmaraş'ta da oy patlaması yapacağız.”