DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Hatay'ın İskenderun ilçesinde partisinin kongresine katıldı, ziyaretlerde bulundu.

2018 seçimlerini en doğru tahmin eden şirketin anketi! İşte son dönemeçte partilerin oy oranı 2018 seçimlerini en doğru tahmin eden şirketin anketi! İşte son dönemeçte partilerin oy oranı

Babacan, kongrede, sahnede bulunduğu sırada yanına gelen bir vatandaşla ilginç diyalog yaşadı. Sahneye çıkan kişi, Ali Babacan’ın elinden tutarak, "Veysi Kaynak'ın eniştesiyim. Sana geldim, Allah sana başarı göstersin" dedi.  Babacan an ise “Saol,saol, hoş geldin” yanıtını verdi.

Babacan ile vatandaşın bu diyalogu kongreye damga vurdu.

veysi-kaynak-kimdir-veysi-kaynak-kac-yasinda-ve-13332769_3765_amp

VEYSİ KAYNAK KİMDİR?

AK Parti Kahramanmaraş Kurucu İl Başkan Yardımcılığı ve İl Başkanlığı görevlerinde yer aldı. Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevi yaptı. BM Uluslararası Yolsuzlukla Mücadele Akademisi (IACA) Başkan Yardımcılığı görevini devam ettirmektedir.

 23. Dönemde Kahramanmaraş Milletvekili seçildi. 23. Dönemde AK PARTİ Grup Yönetim Kurulu Üyeliği ve Adalet Komisyonu Üyeliği, Parlamenterlerarası Bahreyn Dostluk Grubu Başkanlığı ve Muhsin Yazıcıoğlu Kazası Araştırma Komisyonu Başkanlığı görevlerini yaptı. Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanvekili, Adalet Komisyonu Üyesi, AK PARTİ Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesidir.

65. Hükümette Başbakan Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

Şu an Ziraat Bankası Yönetim Kurulu üyeliği yapan Veysi kaynak AK Parti'nin sayılı isimleri arasına girmiştir.