Açıklamasına, ‘İnandığı davaya hizmet noktasında isminin önünde sıfata ihtiyaç duymayanlardanız’ cümlesiyle başlayan Çetin, gördüğü lüzum üzerine istifa ettiğini belirtti.

Doğal gaz kullanımı tüm Türkiye'de 1 ay ücretsiz olacak Doğal gaz kullanımı tüm Türkiye'de 1 ay ücretsiz olacak

05d4aa02-199d-403f-be25-2c4e37ac61c5-1659680970

Çetin, şu ifadeleri kullandı:

“Elhamdülillah. 2020 yılından bu yana onurla gururla ifa ettiğim AK Parti Ekinözü İlçe Başkanlığı görevimden gördüğüm lüzum üzerine bugün itibari ile istifa etmiş bulunmaktayım. İnandığım bu kutlu davada, onurlu bir görevi taşıma şerefine nail olmuş AK Parti’nin bir neferi olarak, ülkemizin bekası için en kritik virajlardan biri olan 2023 hedeflerimiz uğruna, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde; onun çizdiği yolda yürüyen milyonlarca gönüllüden biri olarak kalmaya ve bu uğurda mücadele etmeye devam edeceğim.

Bu yolda bu güne kadar olduğu gibi, bu günden sonrada omuz omuza yürüyeceğim Genel Merkez Teşkilat Başkanım Erkan Kandemir’e, milletin derdi ile dertlenen milletvekillerimize, İl Başkanım Fırat Görgel’e, yola beraber çıktığım önceki dönem İl Başkanım Ömer Oruç Bilal Debgici’ye ve ilçe teşkilatımdaki yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”