Programda 18 yaşındaki Nehir'in "Eşim dediğim sevgilim annemle kaçtı" açıklaması, izleyicileri ve Müge Anlı'yı şaşkına çevirdi.

Doğurup doğurup bebekleri bırakıp kaçıyordu! Sonuncuda yakalandı! Doğurup doğurup bebekleri bırakıp kaçıyordu! Sonuncuda yakalandı!

Resmi nikahı olmayan ancak birlikte bir çocuk sahibi olduğu sevgilisinden bahseden Nehir, yaşadıklarını anlattı. Nehir'in iddiasına göre; annesi ve sevgilisi, evden 2 burma bilezik, bir cumhuriyet altını ve 11 bin TL para alarak kayıplara karıştı.

CANLI YAYINDA GELEN ŞOK GÖRÜNTÜLER

Müge Anlı, Nehir'in bu iddialarına başta inanmak istemedi. Ancak canlı yayında paylaşılan ve Nehir'in 40 yaşındaki annesiyle 24 yaşındaki sevgilisinin TikTok üzerinden yayınladıkları görüntüler, herkesi şaşkına çevirdi görüntüleri izleyenler adeta donup kaldı. Görüntülerde ikilinin samimi anları ve öpüşmeleri gösterilince Müge Anlı, "Bir de öpüyor. Yuh devenin nalı!" diyerek duruma tepki gösterdi.

OLAYIN ARDINDAN GELEN AÇIKLAMA

Canlı yayında yaşananların ardından Nehir'in sevgilisi de programa telefonla bağlandı. "Müstakbel kayınvalidem ile kaçmadım, sadece yardımcı oldum" diyerek kendini savundu.