Son meteorolojik değerlendirmelere göre Kahramanmaraş’ı da kapsayan uyarılar şöyle,

“Bölge genel parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Adana ve Mersin çevrelerin, akşam saatlerinden sonra Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay çevrelerin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediyor.

Yağışların akşam saatlerinden sonra Osmaniye, Adana’nın doğu çevreleri ve Hatay kıyı kesimleri ile Kahramanmaraş’ın batısında yerel olarak kuvvetli olması, hava sıcaklığının 2 ila 4 derece azalması bekleniyor.

Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı yönlerden orta kuvvette, Mersin’in batısı ve yüksek kesmelerle Adana’nın iç ve yüksek kesimlerinde kuvveti (40-60 km/sa) olarak esmesi beklenmektedir.

yhg-1

Yapılan son değerlendirmelere göre; 12.04.2022 Salı günü ilk saatlerden itibaren Doğu Akdeniz’in iç ve yükseklerinde zirai don tehlikesi bulunmaktadır.

15.04.2022 Cuma günü sabah saatlerine kadar görülmesi beklenen zirai don tehlikesine karşı tarımsal faaliyetlerle uğraşan vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları, kendi bölgeleri için meteorolojik rapor ve uyarıları dikkatle takip etmeler önem arz etmektedir. Doğu Akdeniz’de rüzgarın öğle saatlerinden itibaren batı ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

40 yaşındaki Kaynana 24 yaşındaki damadıyla kaçtı! 40 yaşındaki Kaynana 24 yaşındaki damadıyla kaçtı!