Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, İmran Kılıç Köprüsü ve Bulvarı projesi kapsamında Kayseri Yolu ile Batı Mahalleleri Grup Yolu arasında oluşturulan 5 kilometrelik yeni bulvarda altyapı ve asfalt yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

30 Mayıs

Bu kapsamda, alınan UKOME kararı doğrultusunda Ağcalı Kavşağı’ndan Canlı Hayvan Pazarı’na ulaşım sağlayan arterin 30 Mayıs Pazartesi gününe kadar trafiğe kapalı olacağı belirtildi. Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan karara ilişkin yapılan açıklamada, “İmran Kılıç Köprüsü ve Bulvarı projesi kapsamında Kayseri Yolu ile Batı Mahalleleri Grup Yolu arasında oluşturulan 5 kilometrelik yeni bulvarda gerçekleştirilen altyapı ve asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle Ağcalı Kavşağı’ndan Canlı Hayvan Pazarı’na ulaşım sağlayan arter 30 Mayıs Pazartesi gününe kadar trafiğe kapatılmıştır. Ulaşımda herhangi bir aksaklığa mahal vermemek adına sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmaları önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi.

Sürücülerin Dikkatine!

Büyükşehir Belediyesi, Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşak projesi kapsamında bulvar üzerinde gerçekleştirilen çalışmalar dolayısıyla Tevfik Kadıoğlu Bulvarı ile Sakarya Caddesi’nin kesişim noktasında bulunan kavşağın 20 Haziran tarihine kadar trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

20 Haziran

Bebeğini banyo penceresinden apartman boşluğuna attı! Bebeğini banyo penceresinden apartman boşluğuna attı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşak projesi kapsamında cadde üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda alınan UKOME kararı doğrultusunda, Tevfik Kadıoğlu Bulvarı ile Sakarya Caddesi’nin kesişim noktasında bulunan kavşağın 20 Haziran tarihine kadar trafiğe kapalı olacağı belirtildi. Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan karara ilişkin yapılan açıklamada, “Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşak projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar dolayısıyla Tevfik Kadıoğlu Bulvarı ile Sakarya Caddesi’nin kesişim noktasında bulunan kavşak 20 Haziran Pazartesi gününe kadar trafiğe kapalı olacaktır. Trafikte oluşabilecek aksamalara mahal vermemek adına sürücülerin alternatif güzergâhları tercih etmeleri önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi.