Aralıklarla etkili olan yağış, Söğütlü Çayının debisini yükseltirken kuru dereleri de taşırdı. Sel ve taşkın nedeniyle tarım arazileri ve yollar su altında kaldı.

Sel ve taşkınlar, ilçeye bağlı Eldelek ile Geçit Mahallesi'nde evlerin bahçelerine doldu. Sel sularını tahliye etmek isteyen vatandaşların yardımına iş makineleri koştu. Küreklerle kanal açmaya çalışan mahalle sakinleri, sel sularının tarım arazilerine dolmasını engellemek için çaba harcadı.

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Tıraş da, selin vurduğu Geçit Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Mahalle sakinleri ile görüşen ve geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Tıraş, ilgili birimlerle de irtibat kurarak yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirlerin arttırılması yönünde girişimlerde bulundu.

18 yaşındaki kızını istismar eden sapık baba, kendi tuzağına düştü 18 yaşındaki kızını istismar eden sapık baba, kendi tuzağına düştü

Selden etkilenen mahallelerde tüm tedbirleri almaya gayret gösterdiklerini belirten Başkan Tıraş, AFAD başta olmak üzere belediyece kaymakamlık aracılığıyla da gerekli çalışmaların başlatıldığını dile getirdi.