Eski damat katliam yaptı! 4 ölü! Eski damat katliam yaptı! 4 ölü!

15. Uluslararası Eshab-ı Kehf Ödülleri” programı kapsamında çeşitli alanlarda ödüllere layık görülen kişilere ödülleri takdimi için bir otelde program organize edildi.

Program kapsamında isimler sırayla okunarak sahnede ödül takdimi yapılırken, sıra TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammet Eliaçık’a geldiğinde bir yanlışlık yapıldı. Ödülünü takdim etmesi için TÜMKİAD dernek üyelerinden bir isim çağrıldı. Bunun üzerine Eliaçık, Eshab-ı Kehf Vakıf, Eğitim ve Araştırma Derneği Genel Başkanı Kazım Ardıç’a tepkisi dile getirdi.

Eliaçık; Protokol kurallarına göre bir dernek üyesi kendi derneğinin başkanına ödül vermesi teşkilatçılık kurallarına göre doğru değildir, bu şahsıma ve derneğime yapılan bir saygısızlıktır. 15 yıldan beri bu tür organizasyonlar yapan birisi olarak yaptığınız hatayı size yakıştıramadım. Bizler ödül için buraya gelmedik, Eshabı Keyf derneğine destek vermek için buradayız. Ancak üst üste yapılan hatalar bu kadar da olmaz.” İfadelerini kullandı.

Yapmış oldukları hatadan dolayı Özür dileyen Esved Başkanı daha sonra ödül takdimi için Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Balcıoğlu sahneye davet etti.

İlk önce tepki nedenini soran Balcıoğlu, yapılan yanlışlığı öğrenince şaşırdı ve Başkan Eliaçık’a hak vererek yapılan hatanın kabul edilebilir olmadığını dile getirdi. O anlar ise kameralara yansıdı.