Vajinasız olarak doğdu, hayatı kabusa döndü! Vajinasız olarak doğdu, hayatı kabusa döndü!

Alıcı tarafından ekspere götürülen aracın yapılan incelmede önün füme arkasının ise gri olan 2 otomobilin birleştirilerek yapıldığı ortaya çıktı.

Kahramanmaraş'ta yaşayan Mücahit Yılmaz, M.Y isimli bir tanıdığının aracılığıyla 2020 yılında otomobil satın aldı. Aracı aldıktan sonra ekspere götürmeyen Yılmaz, arabayı satmaya karar verince hayatının şokunu yaşadı.

Aracı satın alan kişi, Yılmaz ile iletişime geçtikten sonra aracı ekspertize götürdü. Yapılan incelemede, otomobilin arka kısmının füme, önünün ise gri renk 2 aracın birleştirilerek yapıldığı ortaya çıktı. Öğrendikleri karşısında şok geçiren Yılmaz, M.Y. ile görüşüp 'orijinal' dediği aracın 2 araçtan birleştirme olduğunu belirtip, zararının karşılanmasını istedi.

4722028

Olumsuz yanıt aldığı M.Y. hakkında dava açan Mücahit Yılmaz, otomobilini almasına aracı olan tanıdığa güvenip, ekspere götürmediği için pişman olduğunu vurgulayarak, "2020 yılında 75 bin liraya aldığım otomobilimin önünün başka arkasının başka olduğunu acı bir tecrübeyle öğrendim. Aracımı tanıdıktan aldığım için sadece kaporta ustalarına göstermiştim. 2 kaporta, 1 motor ustası gördü lakin fark edemediler. Bana sadece ön 3 parçasının değişik olduğunu, arka tarafından tavanı dahil komple orijinal olduğunu söylediler. Aracı satacağım kişi ekspere götürdüğünde durumun böyle olmadığı, 2 farklı arabadan 1 araba oluşturulduğu ortaya çıktı" diye konuştu.