Konuyla ilgili İYİ Parti’den yapılan açıklamada şu bilgiler verildi;

“26 Nisan 2022 Basın Mensupları için organize ettiğimiz iftar programı güzel ve samimi diyaloglarla geçti. Güzide şehrimizin güzide basınına çok teşekkür ederiz.

İl Basın ve Medya Başkanı Sayın İram KAZANCI’nın İl Başkanlığı bünyesinde organize ettiği İftar Programın 26. Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

Program güzel bir iftarın ardından İl Başkanımız Sayın Av. Ahmet ÇABUKEL ile basın mensuplarımız arasında samimi bir sohbet ortamı oluştu. Basınımızın içten sordukları sorulara başkanımızın cevapları iktidar yolundaki kararlılığımızı bir kez daha ön plana çıkardır. Şuana kadar yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi veren başkanımız aynı zamanda İYİ Partimizin kamuoyu araştırma şirketleri tarafından periyodik olarak yukarı doğru nasıl çıktığımızı ve bu çıkışım devam ettiğinden bahsetti. Son donemde İl ve İl Yönetiminde bulunan başkanlıkların sahada sürekli çalışmalar yaptıklarından bahseden başkanımız etkinliklerimizin artarak devam ettiğini vurguladı. Özellikle çalışmalarında başarı gösteren ve programı organize eden İrem KAZANCI başkanımıza da teşekkürlerini bildirdi. İl Sosyal Medya Başkanı Sayın Hamdi ATLAMA ’da programda hazır bulunanlar arasında İYİ Partiyi temsil etmek için görevinde hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rakibi belli oluyor! 6'lı Masa'nın adayını açıklayacağı tarih netleşti Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rakibi belli oluyor! 6'lı Masa'nın adayını açıklayacağı tarih netleşti

Basın mensuplarının röportajlarının ve fotoğraf çekimlerinin ardından programımıza katılan ve bizi kırmayan güzide basınımızın ayrılmalarıyla son buldu.”