Alpedo – Kervan lezzetleri grubu Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından bu yıl 5. Düzenlenen Etnospor Kültür Festivali’ne katıldı. Festivalde Alpedo standı vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılaştı.

9 – 12 Haziran tarihleri arasında Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen festivalde katılımcılar yöresel lezzetlerini, kültürünü ve el sanatlarını misafirlere tanıtma imkânı buluyor. Alpedo’da Kahramanmaraş’ı hem yurt içinden hem de yurt dışından gelen misafirlere tanıtmak ve şehrin değerlerini göstermek için bu festivale katıldı.

“Kahramanmaraş’ı her kulvarda tanıtıyoruz”

Kaldırımda bulduğu insan bacağını yedi! Dehşet olay Kaldırımda bulduğu insan bacağını yedi! Dehşet olay

Festival hakkında konuşan Alpedo – Kervan lezzetleri grubu yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, alpedo standının vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılaştığını söyledi.

Kervancıoğlu, “Kahraman şehrimizi her kulvarda tanıtmak için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Şehrimizin yöresel lezzetlerini ve Maraş dondurmamızı bu festivalde yerli ve yabancı katılımcılara tanıtıyoruz. Beklediğimizin üzerinde ilgiyle karşılaştığımızı söyleyebilirim. Bizler her zaman var gücümüzle şehrimizin değerlerini tanıtmaya devam edeceğiz.” dedi.