Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sezer Cihan'ın kızı Rümeysa ile iş insanı Yaşar Kaya'ın oğlu Şükrü dillere destan bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Filiz-Sezer Cihan çiftinin güzel kızı Rümeysa ile Fatma-Yaşar Kaya çiftinin yakışıklı oğlu Yaşar'ın Erikçe Mutfak Sanatları Merkezi'nde düzenlenen düğün töreni Gaziantep'in siyaset, iş, bürokrasi ve sivil toplum dünyasının tanınmış simalarını bir araya getirdi.

Düğün törenine Gaziantep'in yanı sıra çevre il ve içlerden de çok sayıda davetli katıldı.

FUbrUf-XEAIpvIk

16 yaşındaki kız 4 kişiyi vurdu! 16 yaşındaki kız 4 kişiyi vurdu!

MSM'deki törende, genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıydı.

Başta Vali Davut Gül olmak üzere, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Arif Özaydın, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Avukatı Mustafa Doğan İnal, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, AK Parti Eski İl Başkanı Ökkeş Eruslu, Ak Pati Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke, Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Akıncı, Organize Sanayi Bölge Başkanı Cengiz Şimşek, Gaziantep FK Başkanı Cevdet Akınal, İşadamı Mahsum Altunkaya, İşadamı Cemal Kadooğlu, İşadamı Selim Acar, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Osman Toprak, Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan, Yavuzeli Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, Esnaf Odaları Birliği Başkanı İsmet Özcan ile çok sayıda kişi nikah şahitliği yaptı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, genç çiftlerin nikahını kıymasının ardından Vali Davut Gül, nikah defterini, Arandığında kolay bulunması için gelin hanıma verdi.  Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, nikah töreninde yaptığı konuşmada, çok mutlu olduğunu ifade ederek, Ben ekip ruhuna büyük önem veririm. Genel Sekreterimiz Sezer Cihan da ekibimizin en başarılı isimlerinden birisi. Kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün burada kızımız Rümeysa ve oğlumuz Şükrü'nün nikahını kıymaktan dolayı da son derece mutluyum. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum diye konuştu.